Jari

Olen Jari, liikkeen perustaja ja omistaja. Tatuoimiseen suhtaudun intohimolla, johon ei koskaan kyllästy. Olen tatuoinut 90-luvun alusta saakka ja kiitos siitä kuuluu asiakkaille, jotka edelleenkin löytävät asiakkaakseni vuosienkin jälkeen. Teen mielelläni kaiken tyylisiä tatuointeja, harmaasävyisiä, värillisiä, realismia, semirealismia, klassista tatuointia jne…

Ville

Hei. Olen Ville ja teen tatuointeja toiminimellä Tmi Lumink. Aloitin tatuoimisen yrittäjänä 2016 ja Ironbeardilla toiminut vuodesta 2017. Teen tatuointeja laidasta laitaan asiakkaan kanssa yhdessä suunniteltuna. Mieluiten teen realismia.

Jassu

Olen tehnyt tatuointeja vuodesta 2013. Intohimon kasvaessa lähdin toteuttamaan haaveeni ammattilaisen oppiin, tammikuussa 2018 aloitin Ironbeard Tattoolla päätoimisella toiminimellä. Teen monenlaisia kuvia mustaharmaana ja väreillä. Teen ajottain myös vierailuja Posiolla Parturi-Kampaamo Infinitellä. Portfoliosta näet tyylini ja ajanvarauksiin voit olla yhteydessä paikan päällä, puhelimitse 046 5533 145 tai sähköpostilla jassytattoo@gmail.com

Janita

Moikka, olen Janita ja toimin Ironbeard Tattoolla lävistäjänä toiminimellä Nitomo. Teen lävistykset korkealla hygieniatasolla, ammattitaidolla sekä käyttäen laadukkaita titaanisia koruja.

Kauttani saat myös lävistyskorut, lävistys- ja tatuointihoitoaineet, Venka&Vinka korut ja asusteet sekä Hopea-Puron koruja, jonka valikoiman löydät sivuilta www.hopea-puro.com. Lisäksi toimin oriflame-tuotteiden jälleenmyyjänä.
Tilauksia teen myös osoitteesta www.trendline-collection.com.

Pin It on Pinterest

Share This